بزرگترین خودروساز جهان روسفید شد - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
0

بزرگترین خودروساز جهان روسفید شد

  • کد خبر : 37990
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
بزرگترین خودروساز جهان روسفید شد
تویوتا موتور روز پنجشنبه، اعلام کرد تولید جهانی این شرکت خودروسازی در ژانویه، برای اولین‌ بار در یک سال گذشته، با تولید بالاتر در ژاپن، افزایش یافت.

تویوتا موتور روز پنجشنبه، اعلام کرد تولید جهانی این شرکت خودروسازی در ژانویه، برای اولین‌ بار در یک سال گذشته، با تولید بالاتر در ژاپن، افزایش یافت.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، تولید جهانی بزرگترین خودروساز جهان در ژانویه، ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت و به ۷۸۱ هزار و ۷۲۹ دستگاه رسید و تولید داخلی، ۲۲ درصد افزایش یافت که کاهش تولید خارج از ژاپن را جبران کرد.

تولید تویوتا در آمریکای شمالی، در ژانویه، سه درصد افزایش یافت زیرا جهش تولید در مکزیک، افت تولید در آمریکا و کانادا را جبران کرد. این شرکت در ژانویه، حدود ۲۶ هزار و ۵۰۰ خودرو در مکزیک تولید کرد که تقریباً ۳.۵ برابر بیشتر از تولید مدت مشابه سال قبل در این کشور بود. تویوتا اعلام کرد که این جهش به دلیل تغییر در تولید سال گذشته بود که منجر به افزایش سالانه بزرگ شد.

رویترز گزارش کرد که فروش جهانی تویوتا تا حد زیادی ثابت بود، زیرا جهش ۱۳ درصدی در فروش داخلی، به متعادل کردن افت ۱۴ درصدی فروش در چین و کاهش یک درصدی فروش در آمریکا کمک کرد. این شرکت اعلام کرد که تقاضای آمریکای شمالی برای خودروهایش، با وجود تاثیر منفی بارش برف در ژانویه، همچنان قوی است.

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=37990

برچسب ها

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰