هشدار هیوندای به فروشندگان آمریکایی در مورد افزایش احتمالی قیمت‌ها - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
0

هشدار هیوندای به فروشندگان آمریکایی در مورد افزایش احتمالی قیمت‌ها

  • کد خبر : 38779
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
هشدار هیوندای به فروشندگان آمریکایی در مورد افزایش احتمالی قیمت‌ها
هیوندای، خودروساز کره جنوبی به فروشندگان آمریکایی هشدار داد که در حال ارزیابی راهبرد قیمت گذاری خود در مواجهه با تعرفه‌های ۲۵ درصدی آتی بر خودروها و قطعات وارداتی اعلام شده توسط دونالد ترامپ است.

هیوندای، خودروساز کره جنوبی به فروشندگان آمریکایی هشدار داد که در حال ارزیابی راهبرد قیمت گذاری خود در مواجهه با تعرفه‌های ۲۵ درصدی آتی بر خودروها و قطعات وارداتی اعلام شده توسط دونالد ترامپ است.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، «رندی پارکر»، مدیر عامل شرکت هیوندای و جنسیس موتور آمریکای شمالی، در یادداشتی به فروشندگان گفت که قیمت فعلی خودرو تضمینی نیست و ممکن است پس از دوم آوریل تغییر کند.

تحلیلگران انتظار دارند که اگر تعرفه‌های جدید برای مدت طولانی باقی بماند، خودروسازان مجبور خواهند بود تا قیمت خودرو را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهند و این امر باعث می‌شود مصرف‌کنندگان برای خودروها بیشتر هزینه بپردازند.

شرکت تحقیقات بازار «کاکس اتوموتیو» ( Cox Automotive) تخمین می‌زند که تعرفه‌های ۲۵ درصدی، ۳۰۰۰ دلار به هزینه خودروی تولید آمریکا و ۶۰۰۰ دلار به خودروهای تولید کانادا یا مکزیک اضافه خواهد کرد.

هیوندای در تاریخ ۲۴ مارس، دو روز قبل از اعلام تعرفه‌های ۲۵ درصدی خودرو توسط ترامپ که قرار است از این هفته اجرایی شود، از سرمایه گذاری ۲۱ میلیارد دلاری با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید خبر داد.

ترامپ روز شنبه گذشته در مصاحبه‌ای با  شبکه «ان بی سی نیوز» گفت که اگر خودروسازان قیمت‌ها را افزایش دهند، اهمیتی نمی‌دهد، زیرا اگر قیمت خودروهای خارجی افزایش یابد، مصرف کنندگان، خودروهای آمریکایی می خرند.

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=38779

برچسب ها

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰