بی‌کیفیت‌ترین خودروهای چینی در بازار ایران - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : پنج شنبه - ۸ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 November - 2024
9

بی‌کیفیت‌ترین خودروهای چینی در بازار ایران

  • کد خبر : 25904
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱
بی‌کیفیت‌ترین خودروهای چینی در بازار ایران

تا چند سال پیش که خودرو‌های باکیفیت در ایران تولید می شد، مانند نیسان ماکسیما، رنو مگان یا حتی کیا ریو و قبل از نوسانات دلار؛ خودروهای چینی با شرایط آسان و بدون پیش پرداخت یا با شرایط بدون بهره چند ساله توسط خودروسازان عرضه می شدند.

به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، آن زمان رقبت زیادی برای خرید آنها دیده نمی‌شد اما هجوم مردم برای خرید خودرو، قیمت‌هایی نجومی برای این خودروهای بی‌کیفیت و ناایمن رقم زد، تاجایی که در حال حاضر خرید این خودروها برای عده زیادی به رویا تبدیل شده‌ و فروشندگان هم برای تحویل آنها حسابی بازارگرمی می‌کنند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند.

در ادامه به معرفی بعضی از بی‌کیفیت‌ترین خودروهای چینی بازار داخلی از دید مصرف‌کنندگان و همچنین طبق گزارش ارزیابی خودروهای سازمان استاندارد و بررسی فنی و مشخصات فنی خودروها می‌پردازیم.

گریت وال M4

یکی از ضعف‌های اصلی این محصول گریت‌وال یا هر محصولی از این شرکت در ایران نمایندگی آن است که خدمات ضعیفی دارد. ام ۴ اگر چه از لحاظ ایمنی شرایط خیلی بدی ندارد اما با یک کیفیت معمولی و مجموعه‌ای از ایرادات دیگر، شما را کلافه خواهد کرد. معمولا اولین خریدار، آخرین خریدار خواهد بود.

معایب گریت وال M4

پیشرانه ضعیف
خدمات پس از فروش پایین
ایمنی متوسط
نایاب بودن لوازم یدکی
بازار خرید و فروش نامناسب

لیفان X60

لیفان به‌عنوان یکی از اولین خودروهای شاسی‌بلند بازار کشور معرفی شد اما معایب فراوان آن باعث شده تا به یکی از بدترین خودروهای بازار نیز تبدیل شود.

ایکس ۶۰ در بازار ایران رقبایی از جمله ام وی ام X33، جک S3 و چانگان CS35 دارد و اکثر مالکان بیشترین ضعف آن را صدای موتور داخل کابین می‌دانند اما معایب دیگری را می‌توان در این خودرو یافت که ارزش خرید آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

معایب لیفان X60

ایمنی پایین
گیربکس ضعیف
کیفیت ساخت پایین
بازار فروش دست دوم نامناسب
استهلاک بالا
کشش نامناسب پیشرانه
سواری خشک
کیفیت پایین قطعات کابین

‏MVM X33 S

ام وی ام ایکس ۳۳ اس (تیگو ۳) مدل ۲۰۱۸ #۳

ام وی ام مثل سایر دوستان چینی خود در ایران از سبد خودروهای چری برای بازار ایران انتخاب شده و چند نسل است که حضور پررنگ در کشور دارد.

از مدل ابتدایی و ساده شروع شد تا به محصول اسپرت با ظاهری مثلا اسپرت رسید و مشخصات نه‌چندان جذاب آن باعث شده تا یکی از بدترین خودروهای چینی بازار لقب بگیرد. اشکال اساسی تمام این خودروها نبود قطعات و لوازم و تعمیرکار است.

معایب MVM X33 S

ایمنی پایین
پیشرانه ضعیف
ضعف گیربکس
نبود سیستم کنترل پایداری (ESP)
مصرف سوخت نسبتا زیاد
کیفیت ساخت نه چندان بالا

‏VELA V5

فاو ولا V5

این محصول که با نام فاو ولا وی ۵ در بازار روسیه عرضه می شود، توسط نمایندگی فروش راین خودرو در کشور عرضه شده که شرایط خوبی ندارد و هیچ خبری از خدمات این شرکت در دسترس نیست. ولا وی۵ از یک موتور ۱٫۵ لیتری ۴ سیلندر با ۹۷ اسب بخار قدرت و ۱۳۵ نیوتن متر گشتاور بهره می‌برد. هیچ یک از مشخصات این محصول را نمی‌توان به‌عنوان نقطه قوت در نظر گرفت و یک خودروی پر نقص برای بازار کشور است.

معایب VELA V5

ایمنی پایین
موتور ضعیف
تجهیزات کم
طراحی ضعیف
متریال بی کیفیت
عدم وجود نمایندگی و خدمات پس از فروش مناسب

‏MVM 110S

ام وی ام ۱۱۰S جدید یا چری QQ

شاید بعد از پراید، ضعیف‌ترین خودروی بازار کشور ام‌وی‌ام ۱۱۰ باشد که برای مصارف خاص تولید شده و این خودرو اصلا مناسب جاده‌های کشور نیست. شاید در پکن و سایر شهرهای شلوغ چین، ام‌وی‌ام ۱۱۰ بد نباشد اما این خودرو را نمی‌توان محصول خوبی در ایران دانست و نکات منفی فراوانی در کارنامه‌اش دیده می‌شود.

معایب MVM 110S

ایمنی نسبتا پایین
داشبورد پلاستیکی
امکانات ناکافی

گزارش: شیوا آبا

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=25904

برچسب ها

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰