جریمه ۳۲۴ میلیون دلاری اوبر برای انتقال اطلاعات رانندگان به آمریکا - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
10

جریمه ۳۲۴ میلیون دلاری اوبر برای انتقال اطلاعات رانندگان به آمریکا

  • کد خبر : 33646
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
جریمه ۳۲۴ میلیون دلاری اوبر برای انتقال اطلاعات رانندگان به آمریکا
دیده بان حفاظت از داده‌های هلند، روز دوشنبه، سرویس سواری اوبر (Uber) را به اتهام انتقال اطلاعات شخصی رانندگان اروپایی به آمریکا، ۲۹۰ میلیون یورو (۳۲۴ میلیون دلار) جریمه کرد.

دیده بان حفاظت از داده‌های هلند، روز دوشنبه، سرویس سواری اوبر (Uber) را به اتهام انتقال اطلاعات شخصی رانندگان اروپایی به آمریکا، ۲۹۰ میلیون یورو (۳۲۴ میلیون دلار) جریمه کرد.

به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، «سازمان حفاظت از داده هلند» اعلام کرد انتقال داده‌ها به مدت بیش از دو سال که به اقدامات فنی و سازمانی به منظور حفاظت از داده‌های کاربر نیاز داشته، به منزله نقض جدی مقررات حفاظت از داده‌های عمومی اتحادیه اروپا است

آلید ولفسن، رئیس «سازمان حفاظت از داده هلند» در بیانیه‌ای گفت: در اروپا، مقررات حفاظت از داده‌های عمومی، با ملزم کردن کسب‌وکارها و دولت‌ها به مراقبت از داده‌های شخصی، از حقوق اساسی مردم محافظت می‌کند. اما متاسفانه، این امر در خارج از اروپا صدق نمی‌کند. به دولت‌هایی فکر کنید که می‌توانند از داده‌ها در مقیاس بزرگ استفاده کنند. به همین دلیل است که کسب‌وکارها معمولا در صورت ذخیره اطلاعات شخصی اروپایی‌ها در خارج از اتحادیه اروپا، موظف به انجام اقدامات اضافی هستند. اوبر به الزامات مقررات مذکور برای تضمین سطح حفاظت از داده‌های منتقل شده به آمریکا، عمل نکرده و این موضوع، بسیار جدی است.

این پرونده، با شکایت ۱۷۰ راننده فرانسوی اوبر گشوده شد اما رگولاتور هلند، جریمه را صادر کرد زیرا مقر اروپایی اوبر در هلند است.

شرکت اوبر اصرار دارد که هیچ خلافی مرتکب نشده است. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد این تصمیم، نادرست بوده و جریمه صادره، کاملاغیرقابل توجیه است.  فرآیند انتقال داده‌های فرامرزی اوبر مطابق با مقررات حفاظت از داده‌های عمومی اتحادیه اروپا، در مدت سه ساله ابهام میان این بلوک و آمریکا بوده است.

نقض ادعایی قانون اتحادیه اروپا پس از آن مطرح شد که دادگاه عالی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد توافقنامه موسوم به سپر حریم خصوصی که به هزاران شرکت، از غول‌های فناوری گرفته تا شرکت‌های مالی کوچک، اجازه می‌دهد داده‌ها را به آمریکا منتقل کنند، فاقد اعتبار است، زیرا دولت آمریکا می‌تواند از داده‌های مردم شنود کند.

آژانس حفاظت از داده‌های هلند اعلام کرد بر اساس حکم دادگاه اتحادیه اروپا، بندهای استاندارد در قراردادها می‌توانند مبنایی برای انتقال داده‌ها به خارج از اتحادیه اروپا فراهم کنند، اما تنها در صورتی که بتوان سطح حفاظتی معادل را در عمل تضمین کرد.

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=33646

برچسب ها

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰