مهلت تعریف حساب وکالتی برای خودروهای وارداتی و ثبت‌نام‌ آن‌ها تمدید شد - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : شنبه - ۲۰ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 11 July - 2026
17

مهلت تعریف حساب وکالتی برای خودروهای وارداتی و ثبت‌نام‌ آن‌ها تمدید شد

  • کد خبر : 36621
  • 17 دی 1403 - 11:03
مهلت تعریف حساب وکالتی برای خودروهای وارداتی و ثبت‌نام‌ آن‌ها تمدید شد
در حالیکه طبق اعلام اولیه مهلت تعریف حساب وکالتی برای خودروهای وارداتی تا امروز (دوشنبه) در نظر گرفته شده بود، مدیر واردات خودرو وزارت صمت اعلام کرد که مهلت حساب وکالتی تا روز پنجشنبه (٢٠ دی ماه) و ثبت‌نام خودرویی تا روز شنبه (٢٢ دی ماه) تمدید شده است.

در حالیکه طبق اعلام اولیه مهلت تعریف حساب وکالتی برای خودروهای وارداتی تا امروز (دوشنبه) در نظر گرفته شده بود، مدیر واردات خودرو وزارت صمت اعلام کرد که مهلت حساب وکالتی تا روز پنجشنبه (۲۰ دی ماه) و ثبت‌نام خودرویی تا روز شنبه (۲۲ دی ماه) تمدید شده است.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، مهلت حساب وکالتی برای دور تازه فروش خودروهای وارداتی از روز سه‌شنبه ( ۱۱ دی ماه) فراهم شد؛ این مهلت جهت وکالتی کردن حساب به نام خودروهای وارداتی و مسدود کردن وجه مورد نظر در این حساب به مدت یک هفته و تا امروز (دوشنبه ۱۷ دی ماه) در نظر گرفته شده بود.

باتوجه به اینکه مقرر بود از روز شنبه (۱۵ دی ماه) ثبت‌نام خودرویی برای ۸۰۰۰ خودروی چانگان که در این دوره قرار است عرضه شود، آغاز شود؛ اما با توجه به تاخیر پیش آمده در آغاز فرآیند ثبت‌نام و عدم اطلاع‌رسانی ثبت‌نام‌ تا این لحظه، طبق اعلام مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت، مهلت وکالتی کردن حساب و ثبت‌نام‌ خودرویی تمدید شده است.

مهدی ضیغمی ضمن اعلام خبر تمدید این فرآیند، اظهار کرد: مهلت تعریف حساب وکالتی و واریز ۵۰۰ میلیون تومان، تا روز پنجشنبه (۲۰ دی‌ماه) تمدید شده است. مهلت ثبت‌نام خودرویی نیز تا روز شنبه (۲۲ دی ماه) ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=36621

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰