همکاری خودروساز ویتنامی با بی‌وای‌دی برای برقی‌ها - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
0

همکاری خودروساز ویتنامی با بی‌وای‌دی برای برقی‌ها

  • کد خبر : 44097
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
همکاری خودروساز ویتنامی با بی‌وای‌دی برای برقی‌ها
خودروساز ویتنامی با همکاری شرکت بی‌وای‌دی، کارخانه تولید باتری برای خودروهای برقی به ارزش ۱۳۰ میلیون دلار تاسیس می‌کند.

خودروساز ویتنامی با همکاری شرکت بی‌وای‌دی، کارخانه تولید باتری برای خودروهای برقی به ارزش ۱۳۰ میلیون دلار تاسیس می‌کند.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، شرکت خودروسازی کیم لانگ موتور ویتنام روز سه‌شنبه اعلام کرد که با شرکت چینی بی‌وای‌دی برای توسعه یک کارخانه ۱۳۰ میلیون دلاری برای تولید باتری برای خودروهای برقی تجاری در مرکز ویتنام همکاری می‌کند.

کیم لانگ موتور اعلام کرد این کارخانه در زمینی به مساحت ۴.۴ هکتار ساخته خواهد شد و ظرفیت تولید سه گیگاوات ساعت برق در سال را خواهد داشت.

همچنین این شرکت اعلام کرد پیش‌بینی می‌شود عملیات به زودی آغاز شود، اما جدول زمانی دقیقی ارائه نکرد.

این کارخانه در مرحله بعدی، به ۱۰ هکتار گسترش و ظرفیت تولید آن دوبرابر و به ۶ گیگاوات ساعت در سال افزایش خواهد یافت. این کارخانه، همچنین تولید باتری برای خودروهای سواری برقی را آغاز خواهد کرد.

در این کارخانه، باتری‌هایی برای خودروهای برقی تجاری، از جمله اتوبوس، پیکاپ و مینی‌بوس تولید خواهد شد.

بازار خودروهای برقی ویتنام به سرعت در حال گسترش است و توسط خودروساز داخلی وین‌فست که بر این بخش تسلط دارد، هدایت می‌شود. وین‌فست، اخیرا با عرضه ون برقی خود که برای پشتیبانی از حمل ونقل پایدار شهری طراحی شده است، وارد بخش خودروهای تجاری شده است.

لینک کوتاه : https://cvna.ir/?p=44097

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰