افزایش قیمت بلیت هواپیما با احتساب 2 عامل/ انجام پروازها با 60 درصد ظرفیت از آبان 99 - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : یکشنبه - ۲۰ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 10 November - 2024
8

افزایش قیمت بلیت هواپیما با احتساب 2 عامل/ انجام پروازها با 60 درصد ظرفیت از آبان 99

  • کد خبر : 11400
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳
افزایش قیمت بلیت هواپیما با احتساب 2 عامل/ انجام پروازها با 60 درصد ظرفیت از آبان 99

طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر فاصله‌گذاری اجتماعی در پروازها و ابلاغ سازمان هواپیمایی، شرکت‌های هواپیمایی از اول آبان 99، مجازند فقط 60 درصد ظرفیت هواپیماهای خود را عرضه کنند.

به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: به تازگی ستاد مقابله با کرونا ابلاغ کرده است که در راستای فاصله گذاری اجتاعی در پروازها، شرکت‌های هواپیمایی فقط 60 درصد ظرفیت هواپیما را برای فروش عرضه کنند.
وی افزود: این موضوع از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به سازمان هواپیمایی ابلاغ شده است و سازمان هواپیمایی کشوری هم به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ کرده است که از اول آبان ماه 99 فقط 60 درصد ظرفیت هواپیماها فروخته شود.
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در پاسخ به این سوال که این 60 درصد مشمول همه تایپ هواپیما است؟ گفت: در همه نوع هواپیما با هر نوع تایپ باید این مصوبه اجرا شود.
* قیمت بلیت هواپیما گران می‌شود
اسعدی سامانی ادامه داد: همزمان با این موضوع، شرکت‌های هواپیمایی به تازگی با مشکل نوسان شدید ارزی و افزایش قیمت ارز هم مواجه شده‌اند، حدود 60 درصد هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی، ارزی است. قطعات هواپیما و موتور از خارج کشور تهیه می‌شود که باید شرکت‌ها برای تأمین آن ارز پرداخت کنند.
وی افزود: بنابراین این دو موضوع (فروش ظرفیت 60 درصد و نوسانات ارزی) تأثیر مستقیم روی هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی دارد و شرکت‌ها ناگزیر هستند با توجه به این دو مورد، قیمت‌های جدید برای پروازها تعیین کنند.
* نرخ‌های جدید از سقف نرخ‌نامه قبلی بالاتر است
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در پاسخ به این سوال که آیا نرخ‌های جدید از سقف نرخ‌های قبلی عبور می‌کند؟ گفت: قطعا نرخ‌ها نسبت به سقف قبلی تغییر می‌یابد، زیرا سقف نرخ قبلی که از سوی شرکت های هواپیمایی برای پروازهای داخلی تعیین شده بود، بر اساس دلار 11 هزار تومان محاسبه شده بود، در حالی که قیمت‌های دلار 27 و 28 هزار تومان است.
اسعدی سامانی اظهار داشت: بانک مرکزی هم از سال گذشته دلار نیمایی به شرکت‌های هواپیمایی نداده است و شرکت‌های هواپیمایی برای تأمین قطعات هواپیما، ارز را از بازار آزاد تهیه می‌کند.

لینک کوتاه : http://cvna.ir/?p=11400

برچسب ها

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰