لامبورگینی با هیبریدی‌ها شتاب گرفت - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
3

لامبورگینی با هیبریدی‌ها شتاب گرفت

  • کد خبر : 39665
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
لامبورگینی با هیبریدی‌ها شتاب گرفت
لامبورگینی، روز سه‌شنبه، از افزایش ۲۹.۶ درصدی درآمدش در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵، به ۸۹۵.۲ میلیون یورو خبر داد که ناشی از تقاضای جهانی قوی برای مدل‌های هیبریدی جدید این خودروساز بود.

لامبورگینی، روز سه‌شنبه، از افزایش ۲۹.۶ درصدی درآمدش در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵، به ۸۹۵.۲ میلیون یورو خبر داد که ناشی از تقاضای جهانی قوی برای مدل‌های هیبریدی جدید این خودروساز بود.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، لامبورگینی که یکی از برندهای گروه فولکس‌واگن آلمان است، سود بدون احتساب بهره و مالیات ۲۴۸.۱ میلیون یورویی را برای سه ماهه اول سال میلادی جاری به ثبت رساند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۲.۸ درصد افزایش یافته است.

این خودروساز لوکس ایتالیایی، در سه ماهه اول سال میلادی جاری، ۲۹۶۷ دستگاه خودرو تحویل داد. تحویل خودروهای لامبورگینی در قاره آمریکا ۲۱ درصد افزایش داشت و در مناطق اروپا، خاورمیانه و آفریقا و آسیا و اقیانوسیه نیز شاهد رشد بود.

تحویل خودروها در مناطق اروپا، خاورمیانه و آفریقا با هفت درصد افزایش، به ۱۳۶۸ دستگاه و در آسیا و اقیانوسیه با ۱۴ درصد افزایش، به ۵۶۵ دستگاه رسید. «استفان وینکلمن»، مدیرعامل این شرکت اظهار کرد که در بحبوحه ابهامات اقتصادی، نتایج سه‌ماهه اول، بر قدرت این برند تاکید می‌کند.

«پائولو پوما»، مدیر مالی لامبورگینی، در بیانیه‌ای گفت: سال ۲۰۲۵، با عملکردی قوی آغاز شد که تداوم مسیر رشد مالی پایدار را تایید خواهد کرد.  تعهد ما همچنان بر ایجاد ارزش پایدار برای ذینفعانمان و حفظ چشم‌انداز بلندمدت بر اساس ثبات اقتصادی و مسئولیت‌پذیری زیست‌محیطی متمرکز خواهد بود.

لینک کوتاه : http://cvna.ir/?p=39665

برچسب ها

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰