زیان ۳ میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : دوشنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
4

زیان ۳ میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

  • کد خبر : 39807
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
زیان ۳ میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا
هوندا موتور ژاپن پیش‌بینی کرد سود این شرکت در سال مالی جاری، ۵۹ درصد کاهش خواهد یافت و اعلام کرد که در بحبوحه ابهامات ناشی از تعرفه‌های ترامپ، طرح ساخت زنجیره تامین خودروهای برقی در کانادا را متوقف خواهد کرد.

هوندا موتور ژاپن پیش‌بینی کرد سود این شرکت در سال مالی جاری، ۵۹ درصد کاهش خواهد یافت و اعلام کرد که در بحبوحه ابهامات ناشی از تعرفه‌های ترامپ، طرح ساخت زنجیره تامین خودروهای برقی در کانادا را متوقف خواهد کرد.

  به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، دومین خودروساز بزرگ ژاپن انتظار دارد درآمد عملیاتی در سال مالی منتهی به ۳۱ مارس ۲۰۲۶، به ۵۰۰ میلیارد ین (۳.۳۸ میلیارد دلار) در مقابل ۱.۲۱ تریلیون ین در سال مالی که به تازگی به پایان رسید، برسد.

پیش‌بینی هوندا، جدیدترین نشانه از دشواری‌هایی است که خودروسازان برای عبور از تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بر خودروهای خارجی با آن مواجه هستند. آن هم در زمانی که این صنعت از ظهور تولیدکنندگان خودروهای برقی چینی ضربه خورده است.

هوندا همچنین اعلام کرد که طرحی را که در آوریل ۲۰۲۴ برای ایجاد یک زنجیره تامین خودروهای برقی در انتاریو کانادا اعلام شد، به مدت حدود دو سال به حالت تعلیق در خواهد آورد. این شرکت اعلام کرد که این تصمیم به دلیل کاهش تقاضای فعلی برای خودروهای برقی گرفته شده است.

مذاکرات میان شرکت‌های هوندا و نیسان برای ادغام در اوایل سال میلادی جاری، متوقف شد. البته این دو خودروساز، هنوز توافقی برای همکاری در زمینه فناوری دارند.

«توشیهیرو میبه»، مدیرعامل هوندا، در یک کنفرانس خبری گفت: با وجود اینکه صنعت خودرو در شرایط بسیار دشواری قرار دارد اما ما قطعا از طریق مشارکت‌های راهبردی به دنبال مسیرهای جدید رشد خواهیم بود. وی گفت: از زمان لغو مذاکرات در فوریه، هیچ پیشرفتی در همکاری احتمالی با نیسان حاصل نشده است.

هوندا انتظار دارد که تعرفه‌ها در کشورهای مختلف، ۶۵۰ میلیارد ین به سود عملیاتی سال مالی ۲۰۲۶ آن آسیب بزند که ۳۰۰ میلیارد ین آن به دلیل تاثیر آنها بر واردات حدود ۵۵۰ هزار خودروی تمام شده، بوده است. این شرکت اعلام کرد که پیش‌بینی می‌کند بتواند حدود ۲۰۰ میلیارد ین از تعرفه‌ها را با تلاش‌هایی برای کاهش تاثیر آن جبران کند.

لینک کوتاه : http://cvna.ir/?p=39807

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰