ایکسپنگ (Xpeng) اعلام کرد که تولید انبوه اولین روبوتاکسی خود را در گوانگژو آغاز کرده و تولید خودروهای کاملا خودران تا اوایل سال ۲۰۲۷ را هدفگذاری کرده است.
به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، این رقیب تسلا با تشدید رقابت در بزرگترین بازار خودروی جهان، در حال شتاب بخشیدن به تغییر مسیر خود به سمت خودروهای بدون راننده و رباتیک انساننماست.
این خودروساز چینی تولیدکننده خودروهای برقی اعلام کرد که این روبوتاکسی جدید که بر روی پلتفرم GX ایکسپنگ ساخته شده است، اولین مدل آماده تولید و از پیش مونتاژ شده روبوتاکسی چین است که کاملا با فناوریهای داخلی توسعه یافته است.
ایکسپنگ قصد دارد فعالیت آزمایشی روبوتاکسی را در نیمه دوم سال جاری آغاز کند.
برایان گو، رئیس شرکت چینی تولیدکننده خودروهای برقی ایکسپنگ، در آوریل اظهار کرد این خودروساز احتمالا صدها تا هزاران روبوتاکسی را طی ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده تولید خواهد کرد.
























