افزایش فروش خودروهای برقی در چین - پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : سه شنبه - ۲۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 16 June - 2026
1

افزایش فروش خودروهای برقی در چین

  • کد خبر : 44656
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۴۵
افزایش فروش خودروهای برقی در چین
بی‌وای‌دی (BYD) پیش‌بینی می‌کند بازار خودروهای برقی چین گسترش یابد و به زودی ۸۰ درصد از فروش خودرو در چین، خودروهای برقی خواهد بود.

بی‌وای‌دی (BYD) پیش‌بینی می‌کند بازار خودروهای برقی چین گسترش یابد و به زودی ۸۰ درصد از فروش خودرو در چین، خودروهای برقی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، استلا لی، معاون اجرایی بی‌وای‌دی گفت: بازار چین با تمام فناوری‌های نوآورانه‌ که به بازار عرضه کرده است، خیلی سریع به سمت خودروهای برقی پیش خواهد رفت.

انجمن خودروهای سواری چین، اعلام کرد: میزان نفوذ خودروهای هیبریدی و باتری‌دار به کمک حمایت­‌های دولت چین و آپشن‌های مختلف خودرو، فقط طی چند سال به سرعت رشد کرد و این نرخ از نیمی از خودروهای سواری جدید فروخته شده در سال ۲۰۲۴ فراتر رفته و در ماه مه به رکورد ۶۲.۹ درصد افزایش یافته است.

بنا بر آمارهای این گروه، فروش خودروهای بنزینی در چین تحت تاثیر افزایش قیمت نفت بر اثر جنگ تحمیلی علیه ایران، در ماه مه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۹ درصد کاهش یافته است.

آژانس بین‌المللی انرژی در ماه مه اعلام کرد: نرخ نفوذ خودروهای برقی در آمریکا حدود ۱۰ درصد است، اما این رقم در سطح جهانی حدود ۲۵ درصد است.

تعرفه‌های ۱۰۰ درصدی آمریکا بر خودروهای برقی تولید چین، فروش آنها در این بازار را محدود کرده اما بی‌وای‌دی در مورد بازار داخلی خوش‌بین است و روی فناوری باتری بهبود یافته حساب می‌کند.

استلا لی گفت: تقاضای داخلی برای خودروهای برقی بی‌وای‌دی به کمک فناوری شارژ سریع که قادر به شارژ ۷۰ درصدی در پنج دقیقه است، حدود دو برابر چیزی است که این خودروساز می‌تواند در حال حاضر ارائه دهد. او با تمرکز بر آینده پیش‌بینی کرد که مرحله بعدی رقابت احتمالا بر ویژگی‌های کمک راننده متمرکز باشد.

طبق داده‌های انجمن خودروهای سواری چین، ‌بی‌وای‌دی در ماه مه تقریبا سه برابر بیشتر از دومین خودروساز بزرگ از نظر فروش خودروهای انرژی نو، در چین خودرو فروخت و روند هشت ماهه کاهش فروش را متوقف کرد.

بی‌وای‌دی برای رشد در بازار داخلی با مشکل مواجه بوده و برای افزایش فروش خودرو به بازارهای صادراتی روی آورده است. استلا لی گفت: این خودروساز قصد دارد ۷۵ درصد از خودروهای فروخته شده در اروپا را به صورت محلی تولید کند.

لینک کوتاه : http://cvna.ir/?p=44656

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰