رنو آماده کاهش سهام در نیسان ژاپن | پایگاه خبری خودروهای تجاری سیونا
  • امروز : دوشنبه - ۲۲ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 10 February - 2025
12

رنو آماده کاهش سهام در نیسان ژاپن

  • کد خبر : 21281
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
رنو آماده کاهش سهام در نیسان ژاپن

بلومبرگ نیوز به نقل از منابع آگاه گزارش داد، خودروساز فرانسوی رنو، آماده کاهش سهام خود در خودروساز ژاپنی نیسان موتور است.

به گزارش پایگاه خبری خودروهای تجاری (سیونا)، نیسان به رنو فشار می‌آورد تا سهام خود را به ۱۵ درصد کاهش دهد. این خودروساز فرانسوی حدود ۴۳ درصد از نیسان را در اختیار دارد. این کاهش منجر به کاهش سهم رنو با سهم نیسان در شرکت فرانسوی می‌شود.

در ماه ژوئن، نیسان جزئیات پیمان اتحاد خود با سهامدار اصلی رنو را فاش کرد که رنو را از افزایش یکجانبه سهام خود به بیش از ۴۴.۴ درصد باز می‌دارد.

رنو قصد دارد تجارت خودروهای الکتریکی و موتورهای احتراقی خود را جدا کند زیرا به دنبال رسیدن به رقبایی مانند تسلا و فولکس‌واگن است.

بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال، مذاکرات بین دو شرکت این سوال را پوشش می‌دهد که آیا نیسان به واحد جدید رنو می‌پیوندد که برای نگهداری دارایی‌های خودروهای الکتریکی این شرکت در ازای کاهش سهام نیسان توسط متحد فرانسوی‌اش راه‌اندازی می‌شود.

لینک کوتاه : http://cvna.ir/?p=21281

برچسب ها

اخبار مرتبط

نظرات

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰